Volledig scherm
Archiefbeeld: Eendracht Arnhem - DVV © Gerard Burgers

DVV keert na gelijkspel bij RKPSC als kampioen terug in derde klasse

PANNERDEN - In de vierde klasse D had DVV aan een punt genoeg om het kampioenschap definitief in de wacht te slepen. Dat punt kwam er ook, maar het ging uit bij nummer dertien RKPSC in Pannerden moeizamer dan verwacht: 1-1. De thuisploeg kwam een kwartier voor tijd zelfs op 1-0 via Jonathan Swager, maar in de 88ste minuut schoot DVV-topscorer Jordi Lammertink vanaf de strafschopstip alsnog de bevrijdende gelijkmaker binnen.

,,Het was hectisch, het was chaotisch, de bal wilde er niet in’’, zo vatte Lammertink de wedstrijd samen. Maar we hebben het op doorzettingsvermogen toch gered, we zijn blijven vechten.’’ Met de 1-1 eindstand had niet alleen kampioen DVV wat te vieren, ook RKPSC mocht het punt koesteren; de ploeg van trainer Bart Vos is nu verzekerd van deelname aan de nacompetitie en zal het daarin zo goed als zeker opnemen tegen buurtgenoot Loo.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal