Archiefbeeld: DCS - RKHVV
Volledig scherm
Archiefbeeld: DCS - RKHVV © Jan Ruland van den Brink

Eigen doelpunt in slotminuut helpt DCS langs Quick 1888

ZEVENAAR - Op de overwinning van DCS op Quick 1888 (2-1) viel helemaal niets af te dingen, want de Zevenaarse thuisploeg was veel beter dan de Nijmeegse bezoekers. Maar de zege kwam wel heel gelukkig tot stand: pas in de 96ste minuut zorgde een eigen doelpunt van Misha Dzangirjane voor de beslissing.

DCS was ook in de eerste helft al de betere, maar keek wel lang tegen een achterstand aan; na drie minuten al kwam Quick via Soufian Boukali op 0-1, pas op slag van rust was het Jelle Smalbraak die koppend de 1-1 maakte uit een hoekschop van Serge de Vries. Op het moment dat de winnende treffer niet meer verwacht werd, bood Quick-invaller Dzangirjane DCS de helpende hand, door de bal vanaf vijfentwintig meter over zijn eigen doelman te schieten. ,,Ik denk dat we heer en meester waren’’, zei DCS-trainer Kevin Jeurissen. ,,Het ging de hele tweede helft maar één kant op, we hebben niets meer weggegeven. Heel fijn als-ie dan zo nog valt.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal