Archiefbeeld: Loil - Terborg
Volledig scherm
Archiefbeeld: Loil - Terborg © Jan Ruland van den Brink

Loil kent offday en verliest van ’t Peeske

LOIL - In de vierde klasse D heeft SV Loil ook haar tweede wedstrijd van het seizoen verloren. Op het eigen sportpark was ’t Peeske de betere ploeg en won verdiend met 1-3.

In de eerste helft kwam ’t Peeske al na drie minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Igor de Ruiter. Na de rust scoorde diezelfde Igor de Ruiter ook de 0-2 op aangeven van Tijn Sybesman.

In de slotfase kwam Loil nog wel terug in de wedstrijd door een doelpunt van aanvoerder Harm Peters, maar nog geen drie minuten besliste Tigo Leene de wedstrijd door de 1-3 te scoren voor ’t Peeske.

Theo Mennings, trainer van Loil, vond dat zijn team terecht verloor van ’t Peeske. ,,Al mijn spelers kenden een offday. Ik had er wel acht of negen kunnen wisselen. ’t Peeske heeft meer dan verdiend gewonnen.’’

Loil staat na twee wedstrijden met 0 punten op een dertiende plek. ’t Peeske heeft zes punten behaald uit twee duels en staat op een vierde positie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal