Volledig scherm
OBW (rechts), hier in actie tegen Doetinchem, heeft nog geen punt gemorst. © theo kock persfotografie

OBW behoudt ongeslagen status

ZEVENAAR - OBW uit Zevenaar heeft in de derde klasse C ook haar vierde wedstrijd van het seizoen gewonnen. Thuis werd Ruurlo eenvoudig aan de kant gezet: 4-0.

Bij rust stond het al 3-0 voor het team van Frank van Kouwen, door doelpunten van Ian de Meijer, Tijn Potman en Wouter Gesthuizen.

In de tweede helft kwam OBW al vrij snel op 4-0 door wederom een doelpunt van Ian de Meijer, maar in het vervolg van de wedstrijd kon OBW niet verder uitlopen.

Trainer Frank van Kouwen van OBW: ,,We zijn geen enkel moment in de problemen geweest. Ruurlo heeft niet eens op doel geschoten. Een dikverdiende zege.’'

Door de zege staat OBW op een tweede plek op de ranglijst met twaalf punten uit vier duels. Koploper is VVG’25 uit Gaanderen, dat met een wedstrijd meer gespeeld vijftien punten heeft. 

Uitslagen 3C:

DVV-HC’03 1-2

vv Montferland-vv Doetinchem 2-5

FC Trias-Lochem 0-0

VVG’25-Witkampers 3-1

OBW-Ruurlo 4-0

Rheden-Pax 3-0

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal