Volledig scherm
AVW'66 stijgt naar derde plek. © Tamara Reijers

Ondanks remise toch derde plaats voor AVW’66

WESTERVOORT - AVW’66 uit Westervoort, uitkomend in de tweede klasse G van het zaterdagvoetbal, speelde zaterdagmiddag met 0-0 gelijk tegen OWIOS uit Oldebroek. 

AVW klom, doordat concurrent Blauw Geel met 1-2 verloor van Veensche Boys, toch naar de derde plaats. Die plek geeft recht op deelname aan de nacompetitie. In de eerste helft waren de beste kansen voor de Veluwse gasten, maar AVW-doelman Joep Smulders  hield de thuisclub overeind. 

In de tweede helft waren de Westervoorters beter, kregen ook een handvol kansen, maar gescoord werd er niet. ,,Ondanks ons gelijkspel ben ik best tevreden”, meende AVW-trainer Wouter van der Ent. ,,We wisten dat het vandaag vechtvoetbal zou worden, omdat OWIOS strijdt tegen degradatie. Gelukkig heeft Blauw Geel verloren. Volgende week kunnen we ons plaatsen voor de nacompetitie als we winnen van het al gedegradeerde ESA."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal