Bob Hartemink.
Volledig scherm
PREMIUM
Bob Hartemink. © Theo Kock

Opgestapte Bob Hartemink: ‘Ze zaagden in Doesburg aan mijn stoelpoten’

DOESBURG - Aan de resultaten lag het niet, maar Bob Hartemink is geen trainer meer van SC Doesburg. Hij stapte woensdag op, overigens niet voor het eerst in zijn loopbaan.

4 reacties

 • Koekoek

  12 maanden geleden
  Ik denk niet dat Bob snel een nieuwe club heeft. Ken de beste man niet, maar 3x opgestapt bij 3 verschillende clubs zegt toch ook wel iets over hem. Denk dat clubs wel 3x nadenken voordat ze met deze beste man in zee gaan. Als het hem niet zint stapt ie op.
 • Insider

  12 maanden geleden
  Een ding moet je Bob nageven. Hij blijft consequent. Als het niet zint of er gebeuren dingen die niet naar zijn zin zijn dan is het opstappen geblazen. Zou normaal gesproken ook keertje aan jezelf kunnen liggen, maar marchanderen doet hij niet.En dan Doesburg , tja dat wordt weer een bak onrust en een vracht kaarten mocht er nog weer gespeeld gaan worden. Bob had ook dat aardig onder controle, maar nu.......
 • Michael

  12 maanden geleden
  Erg jammer. Bij Doesburg gaat vaker het 1 en ander mis. Nu is er eindelijk een trainer die het voor de jongens leuk maakt en goede resultaten boekt, is dat helaas weer verpest. Denk dat het bestuur eens wat zelfreflectie zou moeten gaan doen. Erg zonde. 
 • Mike

  12 maanden geleden
  Erg jammer voor deze sympathieke trainer. Het is altijd erg lastig functioneren als de vorige trainer in het technisch kader actief blijft.

Amateurvoetbal