Volledig scherm
Groessen, hier in actie tegen GSV'38, ging fors onderuit bij GVA. © Jan Ruland van den Brink

Pak slaag voor Groessen

DOORNENBURG - Groessen heeft in de vierde klasse D bij middenmoter GVA een flink pak slaag gekregen: 4-1.

Bij rust was het 1-0 voor de thuisclub door Tom te Boekhorst. Namens Groessen scoorde Chiel Driessen na de pauze de gelijkmaker, maar GVA kwam sterk terug door Bas Bombach(2) en Sieb Vermaas.

Groessen-trainer Koen van Loon miste behoorlijk wat spelers. ,,Daarom was de nederlaag zeker terecht. We kwamen vooral aan het einde kwaliteit te kort. De eerste helft was GVA ook al sterker en hield onze keeper Joris Kuipers er veel ballen uit. Na een kans van Rick Maatman en de gelijkmaker geloofde ik in onze kansen, maar na de 2-1 voor GVA waren we het weer helemaal kwijt.”

Groessen staat vierde in 4D met 22-38.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DVV keert na gelijkspel bij RKPSC als kampioen terug in derde klasse

    DVV keert na gelijkspel bij RKPSC als kampioen terug in derde klasse

    PANNERDEN - In de vierde klasse D had DVV aan een punt genoeg om het kampioenschap definitief in de wacht te slepen. Dat punt kwam er ook, maar het ging uit bij nummer dertien RKPSC in Pannerden moeizamer dan verwacht: 1-1. De thuisploeg kwam een kwartier voor tijd zelfs op 1-0 via Jonathan Swager, maar in de 88ste minuut schoot DVV-topscorer Jordi Lammertink vanaf de strafschopstip alsnog de bevrijdende gelijkmaker binnen.

Amateurvoetbal