Archiefbeeld: SDZZ - Westervoort
Volledig scherm
Archiefbeeld: SDZZ - Westervoort © Jan Ruland van den Brink

SDZZ wint in slotfase van Babberich: 2-1

ZEVENAAR - In de vijfde klasse C heeft SDZZ de streekderby tegen Babberich met 2-1 gewonnen.

In de eerste helft scoorde Sjoerd Onstenk al na vier minuten de 1-0 voor SDZZ, nadat hij een strakke voorzet van SDZZ-aanvoerder Berat Sasmaz op waarde schatte. Een paar minuten voor rust kwamen de gasten echter langszij, toen Jesse Pastoors een terecht toegekende penalty beheerst binnenschoot.

In de tweede helft gebeurde er bar weinig op sportpark De Griethse Poort en het duel leek dan ook te eindigen in een gelijkspel. In de blessuretijd, die maar liefst 19 minuten duurde, trok de thuisploeg echter toch aan het langste eind. Aanvoerder Berat Sasmaz schoot een vrije bal tegen de touwen, waardoor de eerste drie punten een feit zijn voor het team van Jeroen Jordens.

Trainer Albert Kemperman van Babberich baalde van de nederlaag: ,,Deze nederlaag was totaal onnodig, want zij schoten echt maar twee keer op goal en het waren niet eens grote kansen.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal