Volledig scherm
Heijen laat belangrijke punten liggen. Archieffoto. © Theo Peeters

4G: Heijen weer met lege handen

HEIJEN - Degradatiekandidaat Heijen had na een eigen doelpunt van Nick de Valk en de gelijkmaker van Thijs Kusters lang uitzicht op een punt tegen hoogvlieger Ulysses, maar door een late treffer pakten de bezoekers uit Megen toch de volle buit: 1-2.

De druiven waren zuur voor de thuisploeg, zei de ongelukkige De Valk. “Het is frustrerend dat we weer zonder punten staan, want we waren de bovenliggende partij.”

Concurrent OKSV pakte een punt tegen SES. De Langenboomse formatie kwam tegen de hekkensluiter niet verder dan 3-3, waardoor OKSV en Heijen nu op gelijke hoogte staan. Een hattrick van Gijs Bens werd door de ploeg uit Overlangel pas in de laatste minuut ongedaan gemaakt.

De indrukwekkende thuisreeks van SIOL heeft een vervolg gekregen. Ditmaal werd SDDL met 3-2 aan de zegekar gebonden. Justin Lammers, Daniel Ilic en Pim Niessen troffen namens de Cuijkse formatie doel.

Juliana Mill boekte op eigen terrein een zege op HBV. De thuisploeg won met 3-1 door doelpunten van Dave van Dommelen, Justin Jacops en Camiel van Geenen. Don Linders scoorde voor HBV.

Bovenin de vierde klasse G deed Constantia goede zaken door Achates te kloppen. Een goal van Milano van der Cruijsen was genoeg voor een 1-0 zege. Achates-spits Jean-Paul ten Haaf kreeg na een slaande beweging een rode kaart.

DSV haalde op bezoek bij koploper Achilles Reek een knap punt binnen. De ploeg uit Sint Anthonis speelde met 1-1 gelijk. Het doelpunt van DSV kwam op naam van Jarvi Jansen.

Herpinia en Milsbeek kwamen in Herpen niet tot scoren: 0-0.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal