Volledig scherm
Juliana Mill op archiefbeeld. © Theo Peeters

4G: Janssen van Juliana Mill met kleine kater naar Amerika

MILL – Vrijdag staat nog een afscheidsfeestje gepland, zondag speelde de naar Amerika vertrekkende Roel Janssen al zijn voorlopig laatste wedstrijd voor Juliana Mill. Hij vertrekt met een kleine kater. Thuis tegen Achilles Reek (1-1) leed zijn ploeg kostbaar puntenverlies in de titelstrijd van de vierde klasse G.

,,Liever had ik met drie punten afgesloten’’, zei Janssen, die Berry van Krijl bij een 0-1 achterstand laat in de wedstrijd een strafschop zag missen, waarna Camiel van Geenen even later alsnog gelijk maakte. 

Janssen vertrekt voor zijn werk (tactische inkoop) een jaar naar Atlanta en moet daardoor de beslissende fase van de competitie missen. ,,Jammer dat ik er niet meer aan bij kan dragen, maar ik hoop erg dat we kampioen worden.’’

Constantia heeft voorlopig de beste papieren in de titelstrijd. De koploper uit Wanroij maakte tegen laagvlieger Heijen geen fout: 3-0. Milano van der Cruijsen (twee) en Joeri van de Weijer maakten de goals. ,,Een degelijke overwinning’’, zei speler Dennis Willems. ,,Hopelijk kunnen we onze goede positie nu vasthouden.’’

Stunt

Laagvlieger HBV uit Beers zorgde voor een kleine stunt door Milsbeek te verslaan. De zestienjarige Georgeo Thier, Tom Kaak en Ralph Reinders maakten de goals. ,,Een mooi zonnetje, zelf mijn eerste van het seizoen gemaakt én weer eens wat vertrouwen getankt: onze middag kon niet beter’’, glunderde Kaak na afloop.

DSV uit Sint Anthonis boekte een degelijke 0-2 zege uit bij SDDL in Ravenstein, tot tevredenheid van Rens Peters die zelf de score opende in de tweede helft. ,,Het was zo’n duel waarin je voelde dat de ploeg die als eerste scoorde ook zou winnen. Dat gebeurde. Na mijn treffer maakte Jarvi Jansen de 0-2. Fijn dat we aansluiting houden bij de top vijf. Dat was ons doel.’’

Het Katwijkse SIOL deed tegen hekkensluiter OKSV (Overlangel) wat het moest doen: winnen. Daniel Ilic (twee), Loutfi Chamlal en Zino Lalaar zetten de 4-0 eindstand op her bord. ,,Ilic scoorde met een solo en een schot van dertig meter, Chamlal met een knal in de bovenhoek en Lalaar na een mooi uitgespeelde aanval: allemaal beauty’s’’, glunderde coach Luciën Roeffen na afloop. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal