Volledig scherm
Hapse Boys-aanvaller Tom Meijer in een eerder duel. Archieffoto. © Theo Peeters

4H: Hapse Boys is medekoploper na derbyzege

HAPS - In de vierde klasse H heeft Hapse Boys de vierde zege op rij geboekt. Ditmaal was de formatie van trainer Johan Vullings thuis met 2-0 te sterk voor Juliana Mill. Tom Meijer opende vlak voor rust de score, Luuk Crommentuijn besliste de wedstrijd vanaf elf meter.

SES en Constantia hebben in Langenboom de punten gedeeld: 1-1. Gijs Bens scoorde met een penalty de openingstreffer en in de tweede helft zette Rob Gerrits de bordjes weer in evenwicht.

Toxandria is er niet in geslaagd om te stunten. De formatie uit Rijkevoort verloor in eigen huis met 3-1 van koploper Cito. Melvin van Lankveld scoorde in de tweede helft nog wel de aansluitingstreffer, maar verder kwam ‘Tox’ niet.

Estria heeft de eerste zege van het seizoen behaald. Op bezoek bij Festilent in Zeeland werd met 1-4 gewonnen. Milan Derksen scoorde twee keer, Luc Derksen en Alex van Kraaij ieder een keer.

HBV heeft voor de tweede keer op rij gewonnen. In een doelpuntrijke wedstrijd werd SDDL met 4-3 verslagen. Ali Ozdemir was belangrijk voor de ploeg uit Beers met twee treffers. Ruud Toonen en Jeroen Dirks verzorgden beiden een treffer.

Amateurvoetbal