Volledig scherm
© VI Images

4H: Hapse Boys wint op valreep van HBV

HAPS - Hapse Boys won het spektakelstuk in 4H tegen HBV uit Beers op de valreep: 4-3. In Haps kwamen de Boys op een 3-1 voorsprong (tweemaal Thijs Kemperman, eenmaal Emiel Jans). Jeroen Dirks had op dat moment al het enige Beerse doelpunt voor zijn rekening genomen en voegde daar in de 81e en 83e minuut nog twee goals aan toe. Emiel Jans was met zijn tweede treffer echter verantwoordelijk voor het belangrijkste doelpunt van de wedstrijd.

Juliana Mill en Estria speelden een rommelig wedstrijd met veel lange ballen. De 1-1 uitslag deed recht aan de verhoudingen.

Jaimy van Eck maakte de 0-1 voor uitploeg Estria, maar zijn ploeggenoot Bart van Dongen maakte dat doelpunt hoogstpersoonlijk ongedaan door in eigen doel te koppen.

Djavano Amanupunnjo was met twee doelpunten de grote man tijdens de overwinning van SIOL tegen Herpinia: 3-2. SIOL kwam tweemaal op achterstand. Victor Lee Larry kopte de Cuijkenaren naar 1-1.

Een gelijkspel was het resultaat van de wedstrijd Toxandria-SES: 1-1. SES (Langenboom) heerste de eerste helft, maar toch was het Ferre van Kraaij die de 0-1 binnenschoot uit een penalty voor de Rijkevoortse ploeg. In het tweede bedrijf kreeg Toxandria ongelukkig een doelpunt tegen, want het schot werd van richting veranderd.

In eigen huis versloeg Constantia het Zeelandse Festilent met 3-0. In chronologische volgorde waren het Aron Willems, Tim Blonk en Ruud van Duijnhoven die de Wanroijse doelpunten verzorgden.

Amateurvoetbal