Volledig scherm
Juliana-middenvelder Stan Peters (r) in achtervolging in de derby tegen SES. © Ed van Alem

4H: Juliana Mill blijft koploper, doelpuntenfestijn in Wanroij

OEFFELT - Juliana Mill blijft ook na de vierde speelronde koploper van de vierde klasse H. De ploeg uit Mill won zondag in Oeffelt met 1-3 van De Zwaluw. 

Spits Rinze Verhoeven zette de thuisclub op voorsprong, maar moest na 25 minuten gewisseld worden doordat hij op zijn enkel was geraakt. Een aderlating, besefte De Zwaluw-coach Frans van Deinsen. ,,We misten een aanspeelpunt voorin.’’

Stan Peters schoot in de tweede helft de gelijkmaker binnen en kopte Juliana Mill op voorsprong. ,,Toen begon De Zwaluw aan te drukken en creëerde ze nog een kans, maar Justin Jacops kwam een-op-een met de keeper en schoot de 1-3 goed binnen.’’, vertelde Peters.

Constantia trok in de doelpuntrijke ontmoeting met SCV’58 aan het langste eind: 5-3. De Wanroijse club kwam al na een minuut spelen op voorsprong door een treffer van Ruud van Duijnhoven. Nog geen twee minuten later zette Tomas Raaijmakers de gelijkmaker op zijn naam. Bas Selten gaf het antwoord van Constantia in de vijfde minuut: 2-1.

Milano van der Cruijsen en Giel Martens verdubbelde de score nog voor rust. Timo Bongaards probeerden er met de 4-2 nog een wedstrijd van te maken, maar de 5-2 van Selten gooide de wedstrijd in het slot. Gavin Woesthoff maakte de 5-3 voor SCV’58.

Jasper Nooijen hielp SES zondag in Veghel tegen SCMH aan een punt: 1-1. En daar mag de ploeg uit Langenboom blij mee zijn, weet coach Arian Meeuwsen. ,,Het was een tamme wedstrijd van twee kanten, met trage passing. De meeste kansen waren voor SCMH. Gelukkig scoorde Jasper in de slotfase nog een doelpunt.’’

SIOL heeft de eerste competitiewedstrijd gewonnen dit seizoen. De club uit Cuijk was thuis met 4-2 te sterk voor Toxandria. Dani van Dreumel en Raphael Letemahulu vonden voor de rust het net voor de Cuijkenaren. Vlak na rust leek Van Dreumel de wedstrijd te beslissen, maar de bezoekers uit Rijkevoort kwamen in tien minuten tijd terug tot 3-2 door twee doelpunten van Martijn Brandts. Letemahulu besliste uiteindelijk de wedstrijd (4-2), en miste nog een penalty voor de thuisploeg.

Een doelpunt in de 85e minuut van Julian Weijland bezorgde Gassel de drie punten in Beugen. VIOS’38 werd met 0-1 verslagen. ,,We zijn heel blij met de overwinning. We kijken eindelijk meer naar boven, dan naar onder’’, merkte trainer Dennis Koenders op, die met Gassel nu zesde staat in het klassement.

Milsbeek won voor de derde keer op rij, ditmaal thuis van Festilent: 3-1. Wahid Rashidi en Daniel Janssen (2x) scoorden voor de Milsbeekse formatie.

DSV ging onderuit tegen Achilles Reek. Jesper Brans opende de score voor de thuisploeg uit Sint-Anthonis, maar het mocht niet baten. DSV verloor met 1-2.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal