Volledig scherm
© Thinkstock

4H: Juliana Mill en Constantia spelen gelijk

MILL - Juliana Mill en Constantia hebben gelijkgespeeld: 1-1. Camiel van Geenen scoorde voor de thuisploeg, Luuk van Lanen trof doel voor de gasten uit Wanroij. In de slotfase hadden beide ploegen een penalty kunnen krijgen, maar de scheidsrechter gaf twee keer aan dat er niets aan de hand was.

Hapse Boys heeft in de vierde klasse H een overtuigende overwinning behaald. In eigen huis werd Achilles Reek met 5-1 aan de kant geschoven. Luuk Crommentuijn en Thijs Kemperman scoorden beiden twee keer, Tom Meijer vond eenmaal het net.

In Langenboom heeft SES zondag een belangrijke driepunter gepakt. Herpinia werd met 2-1 verslagen door doelpunten van Jari Lucassen en Sebe van Huisseling.

SIOL was niet in staat om Cito de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen. In Oss werd het 2-0 voor de thuisploeg. Namens SIOL miste Rafael Letemahulu een strafschop. Nard Verheijen trof ook nog de paal namens de vierdeklasser.

HBV is er nog steeds niet in geslaagd om van de nul af te komen. Thuis werd met 2-5 verloren van Festilent. De ploeg uit Beers zette een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong door twee goals van Jeroen Dirks, maar in de tweede helft gaf HBV de wedstrijd weg.

In Demen heeft Estria opnieuw niet kunnen winnen. Tegen SDDL werd met 0-2 verloren, waardoor de ploeg uit Escharen zich in de onderste regionen van de vierde klasse H bevindt.

Amateurvoetbal