Ruben op ’t Veld van Sambeek (links) jaagt op een bal tegen DWSH’18.
Volledig scherm
Ruben op ’t Veld van Sambeek (links) jaagt op een bal tegen DWSH’18. © Ed van Alem

5F: Bij DWSH snappen ze niet waarom Sambeek zo laag staat

WILBERTOORD - In de vijfde klasse F kwamen de voetballers van DWSH’18 en Sambeek gisteren niet tot scoren (0-0). De uitslag van het duel in Wilbertoord zorgde voor teleurstelling bij de bezoekers. 

,,Omdat wij de beste kansen kregen’’, baalde Sambeek-aanvoerder Dennis van Well. ,,Door onze overwinningen van de laatste weken keken we met een schuin oog naar het winnen van de tweede periode, maar dat is nu ver weg.’’

Middenvelder Camiel van Geenen van DWSH kon wel leven met het gelijkspel. ,,Ik snap niet waarom Sambeek zo laag staat. Ze zijn veel beter dan dat de ranglijst doet vermoeden.’’

Ook in de topper in Beers tussen HBV (derde) en Resia’42 (tweede) vielen geen doelpunten (0-0). ,,Er was veel inzet, maar weinig goed voetbal”, vond HBV-trainer Robert van Mierlo. 

Door het gelijkspel tegen de ploeg uit Wellerlooi is de achterstand van HBV op koploper Merselo opgelopen tot elf punten. Van Mierlo: ,,Over de titel moeten we voorlopig niet meer praten. Laten we eerst maar weer wat duels gaan winnen.”

Amateurvoetbal