Tim Blonk van Constantia wordt opgejaagd door Toxandriaan Melvin van Lankveld. Trainer Gert-Jan Reijnen (staand) kijk toe.
Volledig scherm
Tim Blonk van Constantia wordt opgejaagd door Toxandriaan Melvin van Lankveld. Trainer Gert-Jan Reijnen (staand) kijk toe. © Ed van Alem

Constantia slaat twee vliegen in één klap

WANROIJ - Constantia is overtuigd van Gert-Jan Reijnen. De voetbalclub uit Wanroij heeft na slechts een half seizoen het contract van de hoofdtrainer uit Hernen al met een jaar verlengd, tot halverwege 2021.

Constantia pikte Reijnen afgelopen zomer op bij Union, als opvolger van Niek Hermans. Bij de Nijmeegse club was hij jeugdtrainer en assistent van het eerste elftal.

,,Iedereen is zeer te spreken over de samenwerking die, naast het sportieve, ook binnen alle geledingen van de vereniging buitengewoon goed is”, reageert bestuurslid Mark van der Straaten van Constantia.

Van de kater na de degradatie uit de derde klasse D van vorig seizoen is bij Constantia geen sprake meer. De ploeg van Reijnen doet nu volop mee om de titel in de vierde klasse G. Constantia heeft één verliespunt minder dan koploper Milsbeek.

Naast het langer vastleggen van Reijnen staat het nieuwe contract voor Marco van de Groes. De oefenmeester uit Schaijk is ook in het seizoen 2020/2021 trainer van het tweede elftal van Constantia, dat actief is in de derde klasse.

Amateurvoetbal