Volledig scherm
Dave van Dommelen van Juliana Mill ontwijkt op archiefbeeld een tackle van Estriaan Rens van Dongen. © Ed van Alem

Districtsbeker: Juliana Mill stelt duel uit vanwege eeuwfeest

MILL - Juliana Mill heeft de eerste groepswedstrijd in de districtsbeker tegen vijfdeklasser Menos met vier dagen verschoven naar donderdag 5 september. De aftrap op sportpark De Peelvreugd in Landhorst is om 19.30 uur. 

De vierdeklasser uit Mill viert op zondag 1 september zijn eeuwfeest. Geen enkel team van Juliana voetbalt dat weekend, zo heeft de club met de KNVB afgestemd.

De bekerderby tussen SCV’58 en GVV’57 staat ingepland voor zondag 15 september in Velp (14.30 uur). Het groepsduel is de enige onderlinge confrontatie dit seizoen tussen twee van de drie voetbalclubs uit de gemeente Grave die volgend jaar zomer gaan fuseren. 

Estria (Escharen), SCV en GVV (Grave) komen allemaal uit op een ander niveau, respectievelijk de derde klasse, vierde klasse en vijfde klasse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal