Voetbal: Bekerwedstrijd tussen Olympia'18 Boxmeer en Venlosche-Boys uit Venlo.
Volledig scherm
Voetbal: Bekerwedstrijd tussen Olympia'18 Boxmeer en Venlosche-Boys uit Venlo. © Theo Peeters

Districtsbeker: Olympia’18 vrijgeloot, Excellent tegen Volharding

ZEIST - Olympia’18 is zonder te spelen door naar de derde ronde van de districtsbeker (Zuid 2). De tweedeklasser uit Boxmeer heeft een vrijlot van de KNVB gekregen voor de eerste knock-outfase.

De voetbalploeg van trainer Wil Beijer ontliep afgelopen woensdag nog ternauwernood uitschakeling in de poulefase, met een 5-2 zege in de uitgestelde duel bij Lindenheuvel-Heidebloem Combinatie.

Uit de loting van de voetbalbond is verder de clash tussen derdeklasser Excellent (Oploo) en tweedeklasser Volharding (Vierlingsbeek) gekomen. Dat duel wordt gespeeld op donderdag 14 november op sportpark Het Domein.

Drie dagen later komen de andere overgebleven clubs uit het Land van Cuijk in actie. Zo ontvangt tweedeklasser Vianen Vooruit derdeklasser Handel en krijgen vierdeklassers SIOL (tegen eersteklasser HVCH), SES (derdeklasser RKPVV) en Constantia (derdeklasser Magriet) zware tegenstanders op bezoek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal