Volledig scherm
Jordie van der Laan viert één van zijn vele doelpunten voor JVC Cuijk, afgelopen seizoen. © Ed van Alem

DOVO-spits Van der Laan ziet bij Telstar profdroom in vervulling gaan

CUIJK - Jordie van der Laan voetbalt komend seizoen voor eerstedivisionist Telstar. De 24-jarige spits uit Cuijk ziet daarmee zijn profvoetbaldroom in vervulling gaan.

De aanvaller stapte dit seizoen over van JVC Cuijk naar DOVO, maar liet een clausule opnemen in zijn contract. Daardoor mag hij nu vertrekken bij de Veenendaalse derdedivisionist.

Oefenstage

Van der Laan tekent voor één jaar bij de Noord-Hollandse profclub, met een optie voor nog een seizoen. De voetballer moet nog gepresenteerd worden bij zijn nieuwe werkgever. Vorige week was Van der Laan op proef in Velsen-Zuid, hij maakte een goede indruk op trainer Mike Snoei.

Topscorer

De Noord-Brabantse voetballer scoorde afgelopen seizoen 25 keer voor JVC in de derde divisie zondag en werd daarmee topscorer. Hij speelde zich zodoende ook in de kijker bij clubs uit de eerste divisie.

Vlak na het seizoen werd de interesse nog niet concreet. Door de succesvolle stage bij Telstar mag Van der Laan zich nu alsnog bewijzen op het tweede voetbalniveau in Nederland. De Cuijkenaar kwam eerder uit voor Juliana’31 uit Malden en FC Lienden.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal