Volledig scherm
Archiefbeeld: Rian Eickmans van SSS’18 is in duel om de bal, Carlijn Nohlmans kijkt toe. © Theo Peeters

Eickmans neemt SSS’18 bij de hand

WAALWIJK - De voetbalsters van SSS’18 hebben zondag door drie goals van Rian Eickmans met 3-0 gewonnen bij Baardwijk. De zege van de Overloonse voetbalsters brengt de ploeg van trainer Frank Brands naar de vijfde plaats in de tweede klasse G.

Brands kon na een hectische openingsfase rustig achterover leunen. ,,We hadden in de openingsfase wel wat moeite met hun spelwijze, omdat ze met twee spitsen speelden”, sprak de trainer. ,,De meeste tegenstanders spelen met drie aanvallers, dus dat was even wennen voor de dames. Dat hebben ze goed opgelost met elkaar.”

De vijfde plaats in de rangschikking is ook de plek waar Brands hoopt te eindigen met zijn team. ,,Daar horen we wel te staan, vind ik. Als we niet in de top vijf eindigen, is het qua resultaat niet goed genoeg geweest.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal