Volledig scherm
Bob Gremmen (staand) als trainer van GVV’57. © Theo Peeters

Gremmen volgt opgestapte Nabuurs op bij SCV’58

VELP - Bob Gremmen staat voor de rest van het seizoen voor de groep bij SCV’58. Hij volgt bij de vierdeklasser uit Velp de opgestapte Patrick Nabuurs op.

Nabuurs trad twee weken geleden af omdat hij geen perspectief meer zag bij SCV. Het duo Kees Peters en Wim Spanbroek nam sindsdien de honneurs waar bij de hekkensluiter van de vierde klasse H.

Middenvelder Tomas Raaijmakers is blij met de komst van de oud-hoofdtrainer van GVV’57 uit Grave. ,,Zijn opa heeft onze club opgericht en zijn vader, Theo Gremmen, is onlangs helaas overleden. Dat was echt dé clubman van SCV. We zijn dan ook met veel jongens op de begrafenis geweest.”

  1. Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    ZEIST - De KNVB heeft scheidsrechter Jan Tielen een schorsing opgelegd van drie maanden waarvan een maand voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De onafhankelijke tuchtcommissie amateurvoetbal bestraft de arbiter voor zijn uitlatingen bij het duel tussen SIOL en Juliana Mill in de vierde klasse H (district Zuid 2) van eind oktober. Hij had gezegd dat de spelers van de thuisclub uit Katwijk ‘tien kleine negertjes lijken die omvallen’.

Amateurvoetbal