Volledig scherm
Ad Vloet (geheel links met bos bloemen en bril) krijgt na 37 jaar leiderschap bij Hapse Boys een afscheidswedstrijd. © Dominique Pichel

Hapse Boys eert elftalleider Ad Vloet die na 37 (!) jaar stopt

HAPS - Ad Vloet krijgt een afscheidswedstrijd bij Hapse Boys. De leider stopt na liefst 37 (!) seizoenen bij de voetbalclub uit zijn woonplaats. De wedstrijd voor Vloet is tijdens het 90-jarige bestaan van Hapse Boys, op zaterdag 29 juni.

Vloet heeft zelf de selecties van zijn zogenoemde dreamteams samengesteld.

,,Er doen spelers mee van de jaren 80 tot het begin van deze eeuw. Alleen de huidige selectie mag niet meedoen”, zegt organisator Bram Cornelissen. ,,Zoon Thijs doet mee, de broers van Ad en zelfs mannen van in de 50 en bijna 60 jaar, zoals Henk van Driel, Jos Minten en Bart Peeters-Weem. Ook hebben liefst acht hoofdtrainers toegezegd er te zijn.”

Droge opmerkingen

Vloet wordt al jaren op handen gedragen in Haps. ,,Ad staat bekend om z’n droge opmerkingen. Hij is één en al gezelligheid. In zijn beginjaren kwam hij nog met de waterzak het veld op, maar de laatste tijd regelde hij vooral alles eromheen. Van de wedstrijdformulieren tot de shirts. Ad is altijd op de voetbalclub. Van doelpalen schilderen tot het uitvoeren van bestuurstaken.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal