Volledig scherm
Jeroen van Schoonhoven, hier op archiefbeeld, scoorde een penalty tegen ADO'20. © Theo Peeters

JVC Cuijk onderuit in eerste thuiswedstrijd van de competitie

CUIJK - JVC Cuijk heeft de winst uit de eerste wedstrijd bij Quick'20 (1-2) van vorige week geen goed vervolg gegeven in de derde divisie. De Cuijkse ploeg ging zondag onderuit tegen ADO'20: 2-4.

Het thuisteam begon goed aan het duel. Paco Geutjes opende na twintig minuten de score. Nog voor rust kwamen de gasten uit Noord-Holland terug in het duel. Jeroen van Schoonhoven trok een ADO-speler omver bij een corner, de penalty werd benut door Donny Rijnink. Even daarvoor was Ali Özdemir heel dicht bij de 2-0, maar hij kreeg de bal net niet over doelman Mats van der Wijst.

Rommelig

Na rust kwam ADO snel op voorsprong. Sead Mazreku kopte een fraaie voorzet van Jesper de Vré achter doelman Yorrit Kanters. Na de tegengoal speelde JVC rommelig. De ploeg van trainer Ferdi Akankan had moeite om tot goede aanvallen te komen. Dat lukte voor rust wel. Ook oogde de ploeg achterin onrustig.

De Cuijkenaren kwamen wel terug in de wedstrijd. Spits Van Schoonhoven benutte een penalty nadat hijzelf neer was gehaald (2-2). Direct daarna scoorde de Heemskerkse ploeg weer tegen. Raymond de Waard profiteerde van matig verdedigend werk: 2-3. De Vré maakte uit een counter vlak voor tijd 2-4. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal