Volledig scherm
Archiefbeeld: Simon van Zeelst van JVC komt het hoogste tegen HSC’21 maar de bal gaat aan iedereen voorbij. © Ed van Alem

JVC'er Van Zeelst valt voor ambities van DOVO

CUIJK – Simon van Zeelst kiest voor de ambities DOVO. De 23-jarige middenvelder van JVC Cuijk maakt na dit seizoen de overstap naar de voetbalclub uit Veenendaal.

De voetballer uit Hedel gaf eerder al aan na drie seizoenen bij JVC open te staan voor een nieuwe uitdaging. Van Zeelst tekent voor één seizoen bij de club uit de provincie Utrecht.

Nieuwe stap
De voormalig profspeler van RKC Waalwijk en Willem II was op zoek naar een club die meespeelt om de prijzen. ,,De kans is groter dat dat bij DOVO gaat lukken, dan bij JVC’’, zegt de vice-aanvoerder van de Noord-Brabantse club. ,,Zij zijn al druk bezig met de selectie, bij JVC is het nog rustig. Na drie jaar was ik toe aan een nieuwe stap, het was tijd om verder te kijken.’’

Zaterdagvoetbal

DOVO heeft de ambitie om te promoveren naar de tweede divisie, al staat de zaterdagclub dit seizoen een straatlengte (tien verliespunten) achterstand op koploper Spakenburg. ,,De kans is groot dat ik volgend seizoen weer in de derde divisie speel, maar wel op zaterdag. Het is een verschil hoe die twee competities worden beleefd, en dat speelde mee in mijn keuze.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal