Volledig scherm
Archieffoto van SSS'18 © Ed van Alem

Knappe en opvallende overwinning voor SSS'18

DEURNE - Een even knappe als opvallende uitoverwinning voor SSS'18. De Overloonse eersteklasser won uit bij Deurne met 1-3. De ploeg staat wel nog steeds laatste.

Verdediger Wout Janssen genoot na, na afloop van het duel. Met ingehouden trots becommentarieerde hij de overwinning van zijn ploeg. „In en tegen Deurne winnen, dat is iets waar je niet op rekent. Maar we hebben het echt verdiend. We speelden goed, vochten hard en kregen aardig wat kansen.”

Die positieve punten namen niet weg dat het bij vlagen spannend was voor de ploeg uit Overloon. Deurne hanteert een simpel concept om doelpunten te maken: hoge ballen op de kopsterke spitsen. Het was aanpoten in de verdediging die door Janssen wordt geleid. „We hebben het een aantal keer zwaar gehad. Vooral na de 1-2 van hun in de zeventigste minuut was het billenknijpen.”

Koen Verlinden scoorde tweemaal (de 0-2 en 1-3), terwijl Jesse Rommen verantwoordelijk was voor het openingsdoelpunt. Janssen was zelf verantwoordelijk voor het tegendoelpunt, doordat hij in 'de zestien' een overtreding maakte.

Amateurvoetbal