Volledig scherm
Kilian Koesni van JVC Cuijk eerder dit seizoen tegen OFC. © Ed van Alem

Malaise houdt aan bij JVC Cuijk: oorwassing in Den Haag

DEN HAAG - De crisis bij JVC Cuijk duurt voort. De formatie van trainer Ferdi Akankan werd in Den Haag afgedroogd door Quick (6-1), waardoor de voetballers uit Cuijk nog steeds niet zeker zijn van lijfsbehoud in de derde divisie B. De marge tussen de eerste nacompetitieplaats, die Blauw Geel’38 bezet, is verkleind tot slechts twee punten.

De zondag begon nog goed voor JVC, dat via een penalty van Furkan Alakmak op voorsprong kwam in Den Haag. Na de openingstreffer was het echter snel afgelopen. Nog voor rust werd de voorsprong omgebogen door de thuisploeg (2-1), terwijl de score in de tweede helft alleen maar verder werd uitgebouwd. 

Volgens aanvoerder Jurre Grotenhuis was de motivatie niet wat het is geweest. ,,Het is jammer dat we elkaar zo laten vallen”, zei hij. “We zitten in een moeilijke situatie, omdat we niet weten wat er volgend jaar met JVC gebeurt. Daardoor miste we een stukje inzet, het pijn willen lijden voor elkaar. Ik wil dat we volgende week weer voor elkaar door het vuur gaan.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal