Volledig scherm
Dylan Donkers (rechts) in actie voor zijn laatste club UNA, duellerend met Kevin Sterling van Koninklijke HFC. © Toin Damen

Olympia'18 versterkt zich met voormalig prof Donkers

BOXMEER - Dylan Donkers gaat weer voetballen, bij zijn jeugdclub. De 23-jarige Boxmerenaar maakt het seizoen af bij Olympia’18, de derdeklasser uit zijn woonplaats.

De linksback zat zonder club na zijn vertrek bij UNA in februari vorig jaar. Donkers traint al twee weken mee bij de voetbalvereniging waar hij ooit begon.

Zijn overschrijving is al geregeld bij voetbalbond KNVB, geeft trainer Wil Beijer van Olympia aan. ,,Maar ik heb geen idee wanneer hij wedstrijden voor ons kan spelen”, zegt de coach. ,,De vraag is hoe fit hij is. Dylan heeft al even niet getraind. Als trainer moet ik ook waken voor blessures.”

Toenmalig tweededivisionist UNA uit Veldhoven nam de verdediger in de zomer van 2016 transfervrij over van VVV-Venlo, de Limburgse profclub waar Donkers de jeugdopleiding doorliep en zijn profdebuut maakte. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal