Olympia’18-voetballer Teun Martens is door een vuurwerkongeluk aan één oog blind.
Volledig scherm
PREMIUM
Olympia’18-voetballer Teun Martens is door een vuurwerkongeluk aan één oog blind. © Paul Rapp

Ontploft vuurwerk maakt Olympia-voetballer Teun (25) blind aan één oog: ‘Mijn beeld is platgeslagen’

Het onheil treft hem met oudjaar. Een vuurpijl ontploft in zijn gezicht. Van het ene op het andere moment is voetballer Teun Martens van het Boxmeerse Olympia’18 aan één oog blind.

6 reacties

 • Annemarie Eemers

  2 weken geleden
  Hoi Teun, Knap dat je hier je verhaal deelt. Ondanks deze moeilijke situatie en de verdrietige momenten is het mooi dat je positief bent! Het allerbeste gewenst 🍀
 • Leny Theunissen

  2 weken geleden
  Wat een drama , voor deze jonge man Die door maar met een oog te kunnen kijken Ook geen ( diepte ) meer ziet En dat is erg lastig 😥. Wens hem veel sterkte En stel de veroorzaker ( aansprakelijk )
 • ronald van ooijen

  2 weken geleden
  Als ik hem was zou ik die behulpzame buurman die met zijn staart tussen de benen verdween aansprakelijk stellen.
 • Miquel Renjaan

  2 weken geleden
  Ja.. Leuk hé vuurwerk.. Moet kunnen! Dit is wat mensen willen toch!?? Traditie om blind te worden, vingers te verliezen. Ok
 • Jos Crijns

  2 weken geleden
  @Mattie Veld Helaas werkt afschaffen niet. In Nijmegen is het verboden om vuurwerk af te steken maar daar was niks van te merken. Het begon in november en zelfs nu hoor je af en toe nog wat. Helaas heeft de politie geen tijd (of geen zin) daartegen op te treden. Het illegale vuurwerk is absoluut niet tegen te houden en als iemand ondanks alle waarschuwingen zonodig vuurwerk moet afsteken en het gaat mis, dan heb ik daar eerlijk gezegd geen medelijden mee.