Volledig scherm
SSS'18 (in het geel) op archiefbeeld © Ed van Alem

‘Opgeladen’ hekkensluiter SSS sleept punt uit het vuur

STEIN - Dat SSS’18 waardig uit de winterstop is gekomen, is een understatement. Door de 1-1 bij De Ster heeft het Overloonse voetbalelftal in 2020 al net zoveel punten gehaald als in de hele eerste seizoenshelft: vier.

Nog altijd is SSS hekkensluiter in de eerste klasse D, maar de resultaten bieden houvast. Vorige week bij de hervatting van de competitie werd er al gewonnen van Limburgia (1-0). 

‘Stunt’

,,Vier punten, dat is wel een stunt hè”, sprak aanvoerder Wout Janssen met een knipoog. ,,In ieder geval is dit heel erg lekker.”

Komende zondag wacht Deurne. Die ploeg staat door de 6-4 nederlaag van zondag tegen Heeze, een andere concurrent, één plaats boven SSS. De dertiende plek van Deurne is aan het einde van de rit genoeg om directe degradatie te ontlopen. 

SSS sleepte een punt uit het vuur tegen De Ster. Op sportpark ’t Hetjen in het Limburgse Stein namen de gasten brutaal de leiding. Koen Voesten tikte bij een scrimmage ‘met zijn lange stelten’ de 0-1 binnen. Na rust kwam De Ster langszij.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal