Volledig scherm
Henny Queens (tweede rechts) geeft aanwijzingen tijdens de training van Heijen. © Ed van Alem

Queens verruilt Heijen voor Heumen

HEIJEN/HEUMEN - Henny Queens gaat volgend seizoen aan de slag bij Heumen. De voetbaltrainer uit Mook vertrekt na twee seizoenen bij Heijen. Met de Noord-Limburgse club vecht hij in zijn tweede jaar tegen degradatie uit de vierde klasse.

De 48-jarige Queens is op sportpark De Toppenberg de opvolger van Marc Peters, die na twee jaar vijfdeklasser Heumen verruilt voor WVW uit Weurt.

Queens sprong medio 2016 op het laatste moment in bij Heijen nadat Joop van den Ing had afgezegd. Van de Ing koos toen alsnog voor Rood Wit.

Queens, voormalig speler en trainer van Eendracht’30 leidde zijn ploeg direct naar het kampioenschap in de vijfde klasse G. ,,Maar dat het dit seizoen minder gaat, is niet de reden dat ik vertrek bij Heijen”, beweert Queens. ,,Mijn gevoel zegt dat ik moet stoppen. Ik ben aan iets nieuws toe.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal