Volledig scherm
PREMIUM
RKC Waalwijk-speler Melle Meulensteen wint het duel in de lucht van Willem Janssen van FC Utrecht en maakt daarmee de 0-1 (vlnr). © Orange Pictures/Arnold Verkade

RKC’er Meulensteen eindelijk weer in de spotlights

Plots staat Melle Meulensteen weer in de schijnwerpers. En goed ook. Want bij zijn eerste basisplaats in de laatste zeven duels was de RKC-verdediger zondag matchwinnaar.

Eerst was er het interview met FOX Sports op het veld, net nadat Meulensteen zich had laten bejubelen voor het feestvierende uitvak in De Galgenwaard. Aansluitend volgden in de catacomben van het FC Utrecht-stadion de camera’s van de NOS en het clubkanaal van RKC. Tijd om zijn ploeggenoten van de Waalwijkse club te omhelzen in het kleedlokaal, na pas de tweede eredivisiezege, was er niet. Iedereen moest opeens wat van hem hebben.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal