Volledig scherm
Jesse Rommen op het trainingsveld bij DESO, eerder dit seizoen. © Van Assendelft Fotografie

Rommen wacht op KNVB voor overstap naar Juliana’31

MALDEN - Jesse Rommen traint sinds donderdagavond mee bij Juliana’31. De 23-jarige voetballer uit Vierlingsbeek hoopt het seizoen af te maken bij de Maldense hoofdklasser.

Daar heeft Rommen wel de toestemming van de KNVB voor nodig. Hij staat nog ingeschreven bij DESO, de club uit Oss die het eerste elftal voor de winterstop vanwege veiligheidsredenen terugtrok uit de competitie.

Omdat de vereniging niet failliet is verklaard, is een tussentijdse overstap lastig. Rommen: ,,We kunnen hoog en laag springen, uiteindelijk moeten we wachten op de KNVB.”

Nieuwe start

Rommen heeft goede hoop dat hij binnenkort zijn debuut kan maken voor Juliana. ,,Het zou perfect zijn als ik hier het seizoen kan afmaken. Zo kan ik alles wat er gebeurd is bij DESO achter me laten. Vandaar dat dit wel als een nieuwe start voelt, ook al is het anders binnenkomen bij een club midden in het seizoen.”

Diverse clubs hebben zich de afgelopen periode gemeld bij de oud-speler van SSS’18. ,,Maar bij geen andere club had ik het gevoel zoals bij Juliana’’, zegt de aanvallende middenvelder. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal