Volledig scherm
Beeld van het duel tussen Heijen en Sambeek. Archieffoto. © Theo Peeters

Sambeek mag dromen van promotie

SAMBEEK - Sambeek is in de vijfde klasse F hard op weg naar de nacompetitie. Na de 3-1 zege op Elsendorp van zaterdag is de brigade uit het Boxmeerse kerkdorp koploper in de tweede periode.

Het elftal van trainer Kees van den Heuvel staat in die rangschikking met zestien punten uit zeven duels op de eerste plaats. De ploeg heeft nog twee wedstrijden te spelen.

Sambeek, de nummer tien van de algehele stand, stijgt in de tweede periode boven zichzelf uit. Het duel met subtopper Elsendorp werd gewonnen door doelpunten van Ruben op ’t Veld (2) en Martijn Peters. Aanvoerder Dennis van Well: ,,We hebben het gevoel dat we na zeven jaar weer een prijs kunnen pakken.”

SVS ging voor de tweede keer in zeven onderuit tegen Merselo: afgelopen zondag verloor de formatie uit Stevensbeek thuis met 4-0, dit keer met 4-2 uit. Erwin Bongers (2-1) en Jelle Wijnen (4-2) scoorden voor SVS.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal