Volledig scherm
SES eerder dit seizoen. © Theo Peeters

SES'er Voermans valt in, scoort en raakt geblesseerd tijdens juichen

LANGENBOOM - SES boekte zondag in de vierde klasse G een 3-1 zege op Achates. Het meest opmerkelijk moment van de wedstrijd was het uitvallen van doelpuntenmaker Joey Voermans, die tijdens het juichen geblesseerd raakte.

Voermans was zelf vroeg ingevallen voor de gekwetste Melvin van den Elzen, maar moest zich op zijn beurt met een blessure laten vervangen na zijn eigen kopgoal. ,,Hij had voor die treffer al wat last van zijn voet’’, wist ploeggenoot Gijs Bens. ,,Blijkbaar heeft hij na dat doelpunt te hard gejuicht, toen kon hij niet meer verder. Maar de schade bleek na afloop mee te vallen.’’

Gijs Bens en Jari Lukassen zorgden voor de andere doelpunten van SES. Siem Loeffen had de score vanaf de penaltystip vroeg in de wedstrijd geopend voor de bezoekers uit Ottersum. Zij verloren Jos Hendrix met een op het oog vervelende blessure.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal