Volledig scherm
Beeld uit de wedstrijd van SES tegen Estria. © Theo Peeters

SES vindt nieuwe trainer bij OSS'20

LANGENBOOM - Arian Meeuwsen is komend seizoen trainer van SES. De Ossenaar is bij de voetbalclub uit Langenboon de opvolger van stadgenoot Ton Berens, die een maand geleden afzag van contractverlenging.

Meeuwsen (47) komt over van OSS’20. Bij de derdedivisieclub was hij afgelopen seizoen hoofd jeugdopleidingen en jeugdtrainer.

Als hoofdcoach was Meeuwsen voor het laatst actief bij DCS uit Kerkdriel, in het seizoen 2017/2018. Daarvoor trainde hij Margriet (Oss) en Taxandria (Oisterwijk), was hij hoofd jeugdopleidingen bij ’t Zand en videoanalist bij het beloftenteam van Willem II.

Goede kandidaten

,,We zijn blij met Arian. Zijn cv spreekt voor zich”, zegt Carlo Raijmakers, bestuurslid technische zaken van SES. ,,Dat we zo laat in het seizoen op zoek moesten naar een trainer heeft niet voor paniek gezorgd. We hebben nog goede kandidaten gesproken en zijn via via met Arian in contact gekomen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal