Volledig scherm
Archieffoto SIOL-verdediger Marwan Kadro (rechts) © Theo Peeters

SIOL en SES delen de punten

CUIJK - In de vierde klasse H heeft SES in Cuijk SIOL op een gelijkspel gehouden. In de blessuretijd bepaalde Gijs Bens van de Langenboomse formatie vanaf de stip de eindstand op 2-2. Diezelfde Bens opende in de eerste helft al de score, Dani van Dreumel zette de bordjes namens SIOL weer in evenwicht en in de tweede helft schoot Tijn Cuppen van SES in eigen doel.

In de strijd om de eerste plaats heeft Hapse Boys zijn meerdere moeten erkennen in Cito. In Oss werd met 0-1 verloren door de ploeg van trainer Johan Vullings, waardoor Cito de koppositie steviger in handen neemt.

HBV heeft na de slechte seizoensstart nu al voor de derde keer op rij gewonnen. Dit keer was Juliana Mill het slachtoffer: 0-1. In de slotfase scoorde Jeroen Dirks met het hoofd het enige doelpunt van de wedstrijd.

Estria heeft de eerste overwinning van het seizoen geen vervolg kunnen geven. Nadat de ploeg uit Escharen vorige week tegen Festilent de eerste driepunter pakte, verloor Estria op eigen veld van Achilles Reek met 3-1. Bart van Dongen maakte uit een vrije trap het enige Escharense doelpunt.

In Rijkevoort heeft Toxandria een tik te verwerken gekregen. Festilent was met 4-0 te sterk voor de formatie van trainer Maarten van Stiphout.

Amateurvoetbal