Koen Verlinden (10) in actie namens SSS'18 tegen Venray. Zondag speelt hij met Venray tegen zijn oude club.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Verlinden (10) in actie namens SSS'18 tegen Venray. Zondag speelt hij met Venray tegen zijn oude club. © Theo Peeters

SSS’18-Venray, dichtbij en toch een wereld van verschil

OVERLOON/VENRAY - Beide clubs beleven een dramatische start in de eerste klasse D met nul punten uit vijf duels. Dat lijkt echter de enige overeenkomst tussen SSS'18 en SV Venray, clubs die slechts 7 kilometer uit elkaar liggen en elkaar zondag treffen.

Paul Janssen op archiefbeeld.
Volledig scherm
Paul Janssen op archiefbeeld. © Ed van Alem

,,Ze moeten zich meer schamen dan wij.’’ Was getekend: Ser van Es, aanvaller van SSS. Na de vijfde nederlaag op rij, zondag, verwoordde hij het verschil tussen zijn ploeg en de komende tegenstander Venray, die ook nog nul punten heeft, kort en krachtig. De buurclubs zijn in geen enkel opzicht met elkaar te vergelijken.

,,Tussen SSS en Venray zit een wereld van verschil”, stelt ook Paul Janssen (34), die voor beide teams speelde. ,,Venray is een grote club, met veel leden, een gigantische aanwas en in de breedte een veel hoger basisniveau. SSS is maar een dorpsclub, kijk naar het aantal inwoners.”
Overloon heeft 3900 inwoners, Venray is meer dan zeven zo keer groot. SSS telt in samenwerking met Holthees-Smakt 25 teams, de Limburgse buurclub 57.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal