SSS'18 juicht na een doelpunt tegen Real Lunet.
Volledig scherm
SSS'18 juicht na een doelpunt tegen Real Lunet. © Ed van Alem

SSS’18 profiteert van wegvallen JVC Cuijk: promotie naar de eerste klasse

OVERLOON/ZEIST - SSS’18 speelt volgend seizoen in de eerste klasse. De voetbalclub uit Overloon is nog voor het spelen van de finale van de play-offs gepromoveerd naar het hoogste districtsniveau. SSS profiteert van het wegvallen van JVC Cuijk uit de derde divisie. 

4 reacties

 • Kees

  2 jaar geleden
  Precies dat. Ik lees ook andere bronnen dan De Gelderlander en dat zorgt voor een genuanceerder beeld. JVC Cuijk is gestopt met voetballen op het hoogste niveau omdat de ledenvergadering daartoe heeft besloten.De notulen van ledenvergaderingen staan op de site van JVC Cuijk. Lees ze maar eens na, in  plaats van alleen De Gelderlander te geloven.
 • Kuuk

  2 jaar geleden
  Indien je regelmatig de Gelderlander leest en je niet alleen beperkt tot je eigen dorp dat zou dit allang bekend moeten zijn. De gelderlander heeft hier meermaals over geschreven.
 • JohnB103

  2 jaar geleden
  Wacht nog steeds op de mensen die gereageerd hebben op het vrouwenvoetbal bij SSS'18. KNVB zal nu wel een fantastische organisatie zijn i.p.v. wanordelijk!?
 • Kees

  2 jaar geleden
  Ik snap best dat het lastig is om de problemen bij JVC Cuijk in één zin samen te vatten, maar "vanwege financiële problemen en na onenigheid binnen de leiding" is wel héél kort door de bocht...

Amateurvoetbal