Supporter Constantia overlijdt, duel Gassel - Constantia gestaakt

GASSEL - De voetbalwedstrijd tussen de eerste elftallen van Gassel en Constantia (Wanroij) in de vierde klasse H is zondagmiddag gestaakt, nadat een supporter van de bezoekende club in de rust onwel werd en korte tijd later overleed. Het duel werd in de 55e minuut definitief stilgelegd toen diverse hulpdiensten zich naar sportpark De Oude Kamp spoedden om het slachtoffer te reanimeren. 

Bijstand van onder meer een traumahelikopter mocht de inwoner van Wanroij niet baten. De man was lid en vrijwilliger van Constantia, verdere mededelingen over diens identiteit wilde het bestuur van de club uit respect niet doen.

,,Onze condoleances gaan uit naar iedereen bij Constantia’', zei Gassel-trainer Dennis Koenders. ,,Als zoiets gebeurt, is voetbal van ondergeschikt belang.’’

Volledig scherm
© ANP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal