Volledig scherm
Sambeek (in het paars) op archiefbeeld. © Ed van Alem

Teamweekend nekt VCA, HBV walst over hekkensluiter heen

SAMBEEK - Sambeek boekte zondag in de vijfde klasse F een 3-1 overwinning op VCA. 

,,Het was van beide kanten niet hoogstaand. Wij waren effectiever”, zei Sambeek-middenvelder Rick Martens. Voor zijn ploeg scoorden Dennis van Well (2x) en Roel Derks.

Voor VCA redde Tim Heijnen vlak voor tijd de eer met een penalty. ,,We hadden een teamweekend gehad”, zei Mark van Wijk, trainer van de gasten uit Sint Agatha. ,,De jongens kwamen nog net niet rechtstreeks uit de kroeg. Dat kwam ons spel niet ten goede.”

HBV won eenvoudig van hekkensluiter Menos: 5-0. Moos Hendrix bracht de thuisploeg uit Beers voor rust op voorsprong. Na de pauze zorgden Teun Cuppen, Jeroen van Sonsbeek, Ralph Reinders en Daan Klievink voor de eindstand.

SVS verloor met 3-1 bij Leunen. Harm Franssen zorgde na rust voor de aansluitingstreffer. Hij benutte een penalty.

,,Het veld was net een moeras. Op sommige plekken zaten er op een gegeven moment wel gaten van tien centimeter diep”, beweerde SVS-speler Niels van der Cruijsen die net als ploeggenoot Juul Beerkens uitviel met een enkelblessure.

Het thuisduel van GVV’57 met Resia werd afgelast. Het hoofdveld in Grave was onbespeelbaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal