Sam Stobbelaar
Volledig scherm
Sam Stobbelaar © eigen foto

Tiprubriek: Sam Stobbelaar heeft zelden succes met de voetbaltoto

In de laatste Tiprubriek van dit seizoen de voorspellingen van Sam Stobbelaar (23), rechtshalf bij vijfdeklasser SCV’58 in Velp.

,,Bij onze wedstrijd heb ik natuurlijk meteen een overwinning ingevuld. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij kampioen worden. Het is niet zo dat het een makkelijke pot gaat worden. VIOS, onze concurrent, laat denk ik punten laten liggen tegen De Zwaluw, omdat die ploeg nog de nacompetitie kan halen.

Twee kampioensfeesten

,,Het zou mooi zijn als Estria ook kampioen wordt, dan hebben we twee kampioensfeesten op amper 100 meter van elkaar. Ik gun het Estria van harte. Als zij de derde klasse ingaan, is dat toch uniek. Maar eerlijk gezegd denk ik dat Hapse Boys kampioen wordt in de vierde klasse H. Met een gelijkspel.

,,Ik houd wel van een voetbaltoto, ik vul er ook regelmatig één in voor het profvoetbal. Zonder veel succes overigens. Bij deze wedstrijden heb ik me bij de meeste teams verdiept in de stand, al waren een paar wedstrijden ook een pure gok.’’

De voorspellingen van Sam Stobbelaar:
OJC Rosmalen - JVC Cuijk 3-0
Volharding - Vianen Vooruit 2-2
Constantia - Vitesse’08 1-2
HBV – DSV 1-3
Estria - Hapse Boys 1-1
Milsbeek – Toxandria 2-0
SCV’58 – Menos 3-0
De Zwaluw - VIOS’38 1-1
GVV’57 – Merselo 2-1
JVC Cuijk (za) – Excelsior 3-2

Niels Ingenpas (Holthees-Smakt) scoorde vorige week 11 punten.
Hij staat samen met teamgenoot Daan Coppus bovenaan.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal