Jeroen Bardoel wordt bejubeld door zijn teamgenoten van Vianen Vooruit na een van zijn doelpunten tegen SVSSS.
Volledig scherm
Jeroen Bardoel wordt bejubeld door zijn teamgenoten van Vianen Vooruit na een van zijn doelpunten tegen SVSSS. © Hanny van der Linden/Vianen Vooruit

Vianen Vooruit geeft sensationele start met monsterzege vervolg

VIANEN - Vianen Vooruit werpt zich op als dé titelkandidaat van de tweede klasse H. De cijfers van de voetbalploeg uit het Cuijkse kerkdorp spreken daarbij voor zich. Na de 7-0 thuiszege op SVSSS van zondag staat Vianen Vooruit op 12 punten uit 4 duels, met een doelsaldo van 16-0.

,,Ik vind het vooral hartstikke knap dat we nog geen goal hebben geïncasseerd”, gaf trainer Niels Voet aan. ,,Ik vraag me wel af hoe we straks reageren als we er een tegen krijgen. Gaan we dan op elkaar zeiken of minder spelen? Tegen SVSSS hadden we het geluk dat er een bal op de paal ging.”

Na de openingstreffer van Rik Willemsen en de 2-0 van Rik Renirie (‘die sleep voor zijn doelpunt was echt genieten’) scoorde Jeroen Bardoel een hattrick en Thomas van de Sanden en Joost Verbiessen beiden eenmaal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal