Vianen Vooruit-trainer Niels Voet wijst zijn team de weg tegen Heeswijk, op archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Vianen Vooruit-trainer Niels Voet wijst zijn team de weg tegen Heeswijk, op archiefbeeld. © Hanny van der Linden

Vianen Vooruit-trainer Niels Voet snakt naar duels ‘om het echie’

Vianen Vooruit staat voor de tweede poging van de herstart van de competitie. Een week na de afgelasting tegen Venhorst wacht zondag het duel bij Olympia’18, de koploper van de tweede klasse H.

„We balen er nog altijd van dat de wedstrijd van vorig weekend niet is doorgegaan. We willen dolgraag weer voor het echie spelen”, zegt trainer Niels Voet.

Het laatste competitieduel van zijn voetbalploeg dateert van 15 december. Met een gelijkspel bij Prinses Irene (1-1) in Nistelrode sloot Vianen een wisselvallige eerste seizoenshelft af. Door een sterke start staat de formatie van Voet op de vijfde plek. „Begin dit seizoen was handhaven ons doel, maar na vier wedstrijden werd er opeens over het kampioenschap gesproken. Ik hoop dat we bovenin mee kunnen blijven draaien, want het missen van de eerste periodetitel heeft er toch wel ingehakt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal