Volledig scherm
Vitesse’08-trainer Fabian Krebbers. Archieffoto. © Jan van den Brink

Vitesse'08 pakt broodnodige zege

GENNEP - Vitesse'08 heeft in de derde klasse D een langverwachte overwinning geboekt. De formatie van trainer Fabian Krebbers had sinds de eerste competitiewedstrijd niet meer weten te winnen, maar zegevierde nu op eigen veld tegen Stormvogels'28: 2-1.

De thuisploeg ging furieus van start en stond na een kwartier spelen al op een 2-0 voorsprong. Niek Hendriks haalde vanaf dertig meter doeltreffend uit en Gijs Giebels rondde oog in oog met de Siebengewaldse doelman koeltjes af. Daarna misten de gastheren kans op kans en bleef Stormvogels in de wedstrijd. In de slotfase leken de bezoekers het gebrek aan scherpte bij Vitesse toch nog af te straffen, maar verder dan een aansluitingstreffer kwam Stormvogels niet.

Door de overwinning nadert Vitesse de concurrent uit Siebengewald tot op één punt en heeft het de aansluiting met de middenmoot weer te pakken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal