Volledig scherm
PREMIUM
Bob Gremmen: ,,SCV is altijd goed voor me geweest." © David van Haren

Voor Gremmen komt dit seizoen alles samen met SCV’58

VELP - Bob Gremmen is een kind van SCV’58. En straks ook de laatste hoofdtrainer van de voetbalclub. De cirkel is rond bij SCV in het seizoen voor de fusie.

‘Alsof het zo zou moeten zijn”, zegt Bob Gremmen nadat hij een stilte heeft laten vallen. Alles komt dit seizoen namelijk samen bij SCV’58. Zo stapte hij dinsdag in als de allerlaatste trainer van de door zijn opa Jan opgerichte voetbalclub uit Velp, slechts vier weken na het plotselinge overlijden van zijn vader Theo, een icoon op De Kranenhof.

Als aan het eind van dit seizoen het boek van SCV sluit - de vereniging fuseert komende zomer met buurclubs Estria en GVV’57 - zal de naam Gremmen groot in de analen staan. Omdat drie generaties van die familie naast speler dan ook een belangrijke functie binnen de club hebben vervuld. Opa en vader Gremmen waren voorzitter, zoon Bob zwaait nu de scepter als de trainer, de opvolger van de twee weken geleden opgestapte Patrick Nabuurs.

  1. Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    ZEIST - De KNVB heeft scheidsrechter Jan Tielen een schorsing opgelegd van drie maanden waarvan een maand voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De onafhankelijke tuchtcommissie amateurvoetbal bestraft de arbiter voor zijn uitlatingen bij het duel tussen SIOL en Juliana Mill in de vierde klasse H (district Zuid 2) van eind oktober. Hij had gezegd dat de spelers van de thuisclub uit Katwijk ‘tien kleine negertjes lijken die omvallen’.

Amateurvoetbal