Volledig scherm
Een speelster van SSS’18 aan de bal tussen twee speelsters van OVCS. © Ed van Alem

Vrouwen SSS’18 pakken periodetitel

OVERLOON - De voetbalsters van SSS’18 hebben in de tweede klasse G de derde periodetitel veroverd. De equipe uit Overloon is door de 5-1 zege op Leveroy van zondagmiddag niet meer te achterhalen door concurrenten OVCS en OJC Rosmalen. 

SSS wacht na het reguliere seizoen de nacompetitie voor een ticket voor de eerste klasse. ,,Deze periodetitel zorgt voor een mooie afsluiting, maar promotie zou mijn afscheid nog mooier maken”, zei trainer Frank Brands na afloop. ,,Ik denk ook dat deze groep het niveau van de eerste klasse aan kan.”

De brigade van Brands kwam pas in de tweede helft op stoom tegen Leveroy, dat voor rust brutaal de leiding nam. ,,Misschien stond er onbewust een beetje spanning op dit duel”, duidde Brands het verschil tussen de twee helften. 

Rian Eickmans maakte de 1-1, waarna ze in de tweede helft nog twee keer scoorde. De overige SSS-goals kwamen op naam van Manon Loonen en Loes van Bree.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal