Quick 1888 eerder dit seizoen op bezoek bij MASV.
Volledig scherm
Quick 1888 eerder dit seizoen op bezoek bij MASV. © BSR Agency

2I: Quick 1888 zakt weer in elkaar, Eendracht’30 heeft eigen Promes en Ziyech

VARSSEVELD - Het begint het nu echt slecht uit te zien voor Quick 1888 in de tweede klasse I. De Nijmeegse ploeg verloor zondag met liefst 4-0 van directe concurrent Varsseveld in een wedstrijd die eigenlijk het begin had moeten zijn van een opmars. De achterstand werd vergroot tot vier punten.

Quote

Ik zal niet zoals Leonid Sloetski het bijltje erbij neerleggen

Ivo Rossen

Trainer Ivo Rossen zag het na rust misgaan toen Varsseveld de score opende. ,,Toen zakte het bij ons als een plumpudding in elkaar, het vertrouwen was weer helemaal weg. We missen te veel jongens, daardoor komen we kwaliteit tekort. Dat is teleurstellend, maar er valt nog genoeg te halen voor ons. Ik zal niet zoals Leonid Sloetski van Vitesse het bijltje erbij neerleggen.”

Eendracht’30 klom juist naar de derde plek door Concordia Wehl te verslaan: 1-2. Toch begon de Mookse ploeg weer niet goed aan de wedstrijd, vond aanvaller Daley Hoogakker. ,,Na rust hebben we ons herpakt. We mogen niet klagen over hoe het dit seizoen gaat. En dan verloren we in het begin van het seizoen zelfs drie thuiswedstrijden. We hadden nog hoger kunnen staan.”

Tim van Ooijen zorgde na de openingstreffer van Concordia voor de gelijkmaker en Hoogakker tekende voor 1-2. Niet voor het eerst was Carlito de Zeeuw de aangever. De aanvallers van Eendracht vinden elkaar veelvuldig en scoorden beiden al zes keer. ,,Ajax heeft Quincy Promes en Hakim Ziyech, maar wij hebben ons eigen tandem”, sprak Hoogakker.

Amateurvoetbal