Beeld van HAVO-DIO'30: Thijs Barten haalt uit voor de 3-0.
Volledig scherm
Beeld van HAVO-DIO'30: Thijs Barten haalt uit voor de 3-0. © Fons Sluiter

3D: DIO’30 hard onderuit in topper tegen HAVO

UpdateHAALDEREN - DIO’30 is er zondagmiddag niet in geslaagd op de koppositie in de derde klasse D over te nemen. In een onderlinge confrontatie met HAVO moesten de Drutenaren buigen voor de koploper: 3-0.

8 reacties

 • Supporter

  3 jaar geleden
  Als supporter van de wedstrijd Havo-Dio3-0 zou ik graag 10 euro willen bieden. Mocht ik deze veiling winnen en Havo kampioen worden zou ik dit briefje graag aan willen bieden als kampioenscadeau. Dit zou een pronkstuk zijn voor het schitterende seizoen dat Havo meemaakt.
 • Supporter

  3 jaar geleden
  Bij deze bied ik 10 euro. Dit zou een pronkstuk in de collectie zijn mocht Havo het redden kampioen te worden.
 • AltijdOpDeHoogte

  3 jaar geleden
  In de 87e minuut, bij een 3-0 achterstand, ontvingen diverse spelers van DIO een briefje van trainer Roos met belangrijke tips en aanwijzingen. Vergelijkbaar met het befaamde briefje van Koeman tijdens Duitsland - Nederland. Helaas had het ditmaal geen bijzonder effect op een team al volgde er in de 91e minuut wel een schot op de lat. Wat als deze er ingevlogen was? Dan had ik het nog wel willen zien want DIO zat erg goed in de wedstrijd. Desondanks ben ik benieuwd; kunnen wij dit briefje ook via een veiling bemachtigen? Anders bied ik bij deze graag 5 euro!
 • Herman de Haas

  3 jaar geleden
  Als iemand iets inzendt wat een of andere tekst bevat wil men dan dit wel met hun echte naam doen zodat we hem of haar erop aan kunnen spreken. Ik zet mijn naam ook onder elk artikel als ik iets te melden heb. Gr. Leiderf DIO1 Herman de Haas. En ja Havo was beter gisteren.
 • BriefjevanJordKoeman

  3 jaar geleden
  AUBmeneer Roos, neem uzelf niet zo serieus. Doe je best met de jongens, maar neem de dingen niet zo serieus.