Volledig scherm
Archiefbeeld van middenvelder Sander Bisseling van Groesbeekse Boys. © Gerard Verschooten

3D: Groesbeekse Boys walst over Blauw Wit heen


NIJMEGEN - Groesbeekse Boys geniet een uitstekende start in de derde klasse D. Na de winst op SML (3-2) van vorige week liet de ploeg van Camiel Jager Blauw Wit zondag kansloos: 2-6.

Sander Bisseling en Dave Kleijnen scoorden allebei twee keer. Ronnie van Rens en Bram de Bruin maakten beiden één treffer.

Trekvogels dankte de 5-0 zege op SC Millingen voor een groot deel aan Koen Lensen. De aanvaller scoorde vier keer. Naast Lensen maakte ook linksbuiten Tom Buiting een doelpunt voor Trekvogels. Union had op eigen veld geen moeite met SCH: 4-0. Niels Voss en Siemen van Straaten scoorden allebei twee keer voor Union. Na rust kreeg zowel Gino Berhitu als Kai Jansen twee keer geel. Met negen man hield SCH de schade beperkt.

Hatert herpakte zich na de nederlaag tegen SC Millingen (2-1). Milsbeek was in Nijmegen het slachtoffer: 2-0. Justin van Hest eiste een hoofdrol op. Eerst werd zijn treffer afgekeurd en later zette hij zijn ploeg met een rake vrije trap op voorsprong. Na rust zorgde hij met een intikker voor 2-0. Kevin Adomeit van Milsbeek kreeg nog rood.

Beuningse Boys won op eigen veld nipt van DIO’30: 1-0. De Beuningenaren kwamen voor rust met tien man te staan, maar wonnen alsnog. Verdediger Bram Langedijk kopte raak.

SCE bleef door de nederlaag tegen SML puntloos: 2-1. Nicky Sander zorgde na rust nog voor de aansluitingstreffer. SCE’er Hamza Khamal kreeg in de slotfase direct rood.

Amateurvoetbal