Volledig scherm
Archieffoto © ANP

4E: Topper tussen Nijmegen en Victoria'25 gestaakt

De topper tussen Nijmegen en Victoria’25 in de vierde klasse E is gisteren in de 57ste minuut gestaakt. Middenvelder Antoine in den Bosch van de thuisploeg brak zijn been op twee plaatsen na een duel met Tom Vermeulen en moest met de ambulance naar het ziekenhuis. De speler van Victoria liep een blessure op aan zijn rechterknie. Het stond op dat moment 1-1.

Erik Makaay (Nijmegen) en Marc Willems (Victoria) hadden gescoord. Wanneer het duel wordt uitgespeeld is niet bekend.

Brakkenstein verspeelde op eigen veld twee punten tegen Ewijk: 2-2. Dennis Kerscher en Thijs Boonstra waren trefzeker voor Brakkenstein. Jesse Bredewout en Brian de Groot scoorden namens Ewijk. Kerscher kreeg na zijn gelijkmaker (1-1) rood.

Achilles’29 won overtuigend bij DVE-Trajanus: 0-6. Robin Beekers (3), Gijs Müskens (2) en Sander de Bruin scoorden. Bij de Nijmegenaren kreeg Tarik Amzour rood.

Eendracht’30 blijft ongeslagen. De ploeg uit Mook won bij WVW: 2-4. Voor zijn ploeg maakten Bob Bakker, Dennis Ab- benhuis (2) en Dennis Watson (penalty) de doelpunten. Voor WVW scoorden Danny Broens en Adem Sarikaya.

Kolping-Dynamo boekte bij Diosa de eerste zege in de vierde klasse: 1-2. Maurice Koppen opende, hoe kan het ook anders, met het hoofd de score. Rom Brans tekende voor de 0-2. Ted van den Oever maakte er 1-2 van.

Ook SCP won voor het eerst dit seizoen. De ploeg uit Puiflijk versloeg Heumen: 3-1. Bram Oosterbroek (hakbal), Rik Baars (penalty) en Bram Zegers scoorden voor de thuisploeg. Ferdi Roelofs maakte tussendoor 1-1.

Overasseltse Boys had moeite met Niftrik, maar de bezoekers wonnen wel: 3-5. Geert Janssen (3), Bram Meeuwsen en Bas Janssen scoorden voor de ‘Boys’. Voor Niftrik deden John Dappers en Marc Moors (2) wat terug.

Amateurvoetbal